1 / Me puolustamme tavallisen ihmisen Keravaa, lähipalveluita ja Keravan henkeä. Meille jokainen ihminen on arvokas ja läheinen. Meille hyvinvointi on yhteisvastuuta, se on sitä että jokainen saa oikeuden menestyä, mutta jokaista myös autetaan ja tuetaan.

2/ Haluamme luoda kaikkien yhteistä, kotikulmista ja kylistä muodostuvaa Keravaa, jossa ihmisen ja luonnon on hyvä olla. Me haluamme rakentaa pientä kaupunkia, jolla on suuri viheriöivä sielu. Meidän Keravaamme rakennetaan vastuullisesti ja kestävästi – yhdessä, me kaikki keravalaiset.

3/ Olemme ihmisten asialla. Meille lapset ja nuoret ovat Keravan suuri rikkaus ja ikäihmiset kunniakansalaisia. Näiden pitää näkyä arjen päätöksissä. Olemme työntekijöiden, työn ja oikeudenmukaisen palkkauksen puolella. Reiluus on sitä, että tehdään asiat oikein ja ollaan ihmisten asialla.

4/ Rakastamme kulttuuria, liikuntaa ja liikettä. Hyvä kaupunki antaa mahdollisuuksia harrastaa ja löytää iloa elämään. Me rakennamme elävää ja onnellista ihmisten kaupunkia. Tur-vallisuus on meille sitä, että kaupunkia suunnitellaan kaikil-le turvalliseksi. Se on sitä, että pahoinvointiin puututaan ajoissa ja tehdään vahvaa työtä sen puolesta, että kukaan ei ajaudu syrjään. Turvallisuus on myös sitä, että jokaiselle kuuluu oikeus tuntea turvaa kotikaupungissaan.

5/ Meidän Keravamme on menestyvä, talou-dellisesti vahva, sosiaalisesti oikeuden-mukainen ja toimii täysin rinnoin sen eteen, että jokaisella on oikeus rakastaa ketä haluaa ja luoda itselleen oman elämänsä polkuja. Meidän Keravamme on itsenäinen pieni kaupunki, jolla on suuri sydän.

Katso myös nämä: