Lauantaina 18.5. klo 10.30-17 koetaan suuryllätys, kun Keravan kävelykadulle nousee yhden päivän ajaksi Pop-Up-työväentalo. Siis vain yhden päivän ajaksi!
Ensimmäinen työväentalo rakennettiin nykyisen Prisman paikalle vuonna 1908 ja uusi työväentalo torin laidalle 1972. Nyt Pop-Up-työväentalo 2024 tuo päivän ajaksi takaisin Keravan työvisten historian ja hengen.
Muistatko ajan, kun työvikselle poikettiin? Kuka kokoukseen, kuka näytelmää harjoittelemaan tai soittoa kuulemaan. Puhuttiin politiikkaa, katseltiin eläviä kuvia, tanssittiin ja tavattiin toisia.
SDP Keravan teltta muuttuu la 18.5. päivän ajaksi Pop-Up-työvikseksi, jossa koetaan uudelleen se henki, joka Keravan työviksillä oli. Tule katsomaan ja ihastelemaan wanhoja lippuja, julisteita ja kuvia. Verestä muistoja ja tapaa tuttuja vanhan työviksen hengen muistelijoita.

Pop-Up-työväentalo on osa Sydämessä sykkii Kerava -tapahtumaa, joka esittelee la 18.5. Keravan satavuotista itsenäistä aikaa. Keravan Pop-Up-työväentalon pystyttää SDP Kerava Keravanaukion ja Karusellin sisäänkäynnin väliselle osuudelle Kauppakaarelle.

Katso myös nämä: