KETÄÄN EI JÄTETÄ!

Keravalaiset sosialidemokraatit kokoontuivat tiistaina 28.11. uuden järjestörakenteen mukaiseen syyskokoukseen ensimmäistä kertaa. Aiemmin toimintaa on johtanut kahden puolueosaston yhteistyöelimenä paikallisjärjestö, joka nyt on lakkautettu. Jatkossa keravalaisia sosialidemokraatteja kokoaa Savion Sosialidemokraatit ja isoimpana puolueosastona toimintaa luotsaa SDP Kerava. Tavoitteena on vielä joskus toimia yhden yhdistyksen alla.

Vuonna 2024 SDP Keravan toimintaa luotsaa puheenjohtajana Kaisa Niskanen ja varapuheenjohtajaksi valittiin uusi kasvo Iida Seppälä. Johtokunnan varsinaisiksi jäseniksi valittiin Ilppo Alatalo, Jari Laukia, Nelli Niemelä ja Pauliina Niskanen. Varajäseniksi valittiin Pertti Jelekäinen ja Pekka Tammisto.

Kokouksessa puhututti paljon kaupungin ajankohtaiset asiat ja erityisesti huolestuttavat viestit siitä, ettei henkilöstö voi hyvin. Orpo-Purran hallitusohjelman linjaukset kurittavat jo työntekijöitä ihan riittävästi ja ay-liikkeen toimenpiteille annettiin täysi tuki. Hyvinvoivat työntekijät tulee aina nähdä voimavarana ja kilpailuvalttina, on kyse sitten yksityisen sektorin yrityksestä tai julkisen sektorin toimijasta.

Kokouksesta päätettiin myös lähettää selkeä viesti sosialidemokraattisen presidenttiehdokkaan Jutta Urpilaisen kampanjalle. Kun aika on synkkä, tasavallan presidentiltä odotetaan toivolla johtamista. Kun Suomi uhkaa jakaantua vastakkaisiin kupliin, tasavallan presidentiltä odotetaan kaikkien mukana pitämistä. Kun aika on sotaisa, tasavallan presidentiltä odotetaan tahtoa sitoutua rauhan, demokratian ja ihmisoikeuksien edistämiseen. Siksi Keravalla tullaan tekemään hartiavoimin töitä sen eteen, että Suomeen valitaan presidentti, joka on oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon puolella ja huolehtii, ettei ketään jätetä.

Katso myös nämä: